bg.gif  БългарскиEnglishРусский
Бургас

Notice: Undefined index: currentPage in /home/anastas/public_html/news.php on line 5
 
Новини

Notice: Undefined index: filename in /home/anastas/public_html/news.php on line 34
ТЕАТРАЛНОТО ЛЯТО НА ОСТРОВА ПРОДЪЛЖАВА С ПОСТАНОВКАТА "ДА МИНЕШ ПОД ДЪГАТА"

На 23 август (четвъртък) Тони Димитрова излиза за втори път на сцената на остров Света Анастасия, но този път като актриса в постановката „Да минеш под дъгата“. Театралното лято на Острова се организира съвместно с Драматичен театър „Адриана Будевска“ – Бургас.

Постановката „Да минеш под дъгата“ ще се играе на 23.08., 30.08 и 05.09., с начален час 21:00. Отплаването към Острова е от „Магазия 1“, в 20:00 часа. Билети можете да закупите от касите на ДТ „Адриана Будевска“ и Туристическите информационни центрове (Часовник, Магазия 1 и Автогара Юг). Цената е 30 лева с включен двупосочен билет за пътуване с кораб. 

За допълнителна информация:

-          Каса на ДТ „Адриана Будевска“: 056 842 266

-          Остров Света Анастасия: reservations@gotoburgas.com, 0882 004 124.

Всички са гледали холивудската версия на мюзикъла „Магьосникът от Оз“. И всички помнят малкото момиченце, с кошничка в ръка, което подскача по жълтата пътека и пее: „Някъде там под дъгата“. Повтарят името й – Джуди Гарланд. Магията се е случила, милионите зрители са влюбени и омагьосани.

Пиесата, която ви представяме, е драматичен разказ за последните лъчи на дъгата. За последните концерти на Джуди Гарланд в Лондон, няколко месеца преди смъртта ѝ. Край нея са последният ѝ съпруг Мики Дийнс и любимият ѝ пианист Антъни.

Една пиеса за цената на успеха и за непостижимостта на човешкото щастие.

Участват: Тони Димитрова, Веселин Плачков и Асен Лозанов

Автор: Питър Куилтър

Постановка: Борислав Чакринов


Назад

Актуално