bg.gif  БългарскиEnglishРусский
Бургас

Notice: Undefined index: currentPage in /home/anastas/public_html/news.php on line 5
 
Новини

Notice: Undefined index: filename in /home/anastas/public_html/news.php on line 34
БЯГСТВО ОТ ОСТРОВА

Всички сме чували за остров Света Анастасия, а и няма как да е иначе… Единственият обитаем български остров и една от най-обичаните бургаски забележителности, с богат културен календар, островът се радва на голям интерес от страна на жители и гости на Бургас.

През август обаче, на острова ще се случи и нещо по-необичайно. Екипът на остров Света Анастасия отправя едно забавно предизвикателство към всички любители на загадките и средморските приключения.

На 15 август стартира забавната игра „Бягство от Острова“. Всеки може да отиде на острова, но дали всеки ще успее да се измъкне оттам? Само успешното разрешаване на загадките ще помогне на играчите наистина да опознаят острова и да го напуснат.

Всеки, записал се за играта, получава стикер „ИГРАЧ“ и брошура с инструкции.

Играта включва серия от загадки, свързани с миналото и настоящето на острова. Ако успеят да ги решат правилно, участниците ще могат да разшифроват тайната парола. Играчите ще имат възможността да узнаят една строго пазена тайна и разбира се – да напуснат острова.

Билети за играта могат да бъдат закупени от „Магазия 1“ (от там тръгва и корабчето за острова), като билетът за играта дава достъп и до музея. На 15 август, по случай празника на Острова, всички желаещи ще могат да участват в играта безплатно.

Играта е най-подходяща за приключенци над 14 години. По-малките участници също са добре дошли, но с помощта на придружител.

Не пропускайте възможността да видите остров Света Анастасия с нови очи и да прекарате един различен ден насред морето.

 

Видеоспот за играта можете да видите ТУК!

Играта е разработена от екип на GOtv по поръчка на ОП „Туризъм“ при Община Бургас.


Назад

Актуално