bg.gif  БългарскиEnglishРусский
Бургас

Notice: Undefined index: currentPage in /home/anastas/public_html/news.php on line 5
 
Новини

Notice: Undefined index: filename in /home/anastas/public_html/news.php on line 34
ГРУПА INDIGO KIDS НА СЦЕНАТА НА ОСТРОВ СВЕТА АНАСТАСИЯ

В началото на месец юли туристически комплекс „Остров Света Анастасия“ организира  една приятна вечер за любителите на хубавата музика. На 7.07., събота, група „INDIGO KIDS“ – Явор Велчев /вокал и китара/, Димитър Горчаков /пиано/, Радослав Славчев /бас/, Богомил Енчев /барабани/ и Владислав Мичев /тромбон и тромпет/, ще очакват меломаните на сцената на остров „Света Анастасия“. Началото на концерта е в 21:00 часа.

Не пропускайте да добавите още една приятна емоция към летните ви преживявания!

Корабът ще отплава от „Магазия 1“ в 20:00 часа. Билети можете да намерите в туристическите информационни центрове в град Бургас – Часовника, Автогара „Юг“ и „Магазия 1“, на следните цени:

За повече информация: 

Телефон 0882 004 124 или е-mail reservations@gotoburgas.com.

 

Явор Велчев е автор на песента на група „Каффе“ – „Вместо мен“, участник в „Гласът на България 2017“, както и в „Джулай Фест“- Бургас. Основател е на кварет „JAZZABELL”.

Две поредни години „INDIGO KIDS печелят престижни награди в конкурса за нова поп и рок песен „ПРОЛЕТ“ на БНР – наградата на слушателите: „ПРОЛЕТ 2018“ с песента: SADISFIED, както и наградата на музикалната и журналистическа гилдия в „ПРОЛЕТ 2017“ с „GRAVITATION”.

Чуйте дебютния сингъл на групата тук: https://www.youtube.com/watch?v=PMriC6Qo2Kc

Можете да следите групата в тяхната Facebook страница тук:

https://www.facebook.com/indigokids0/


Назад

Актуално