bg.gif  БългарскиEnglishРусский
Бургас

Notice: Undefined index: currentPage in /home/anastas/public_html/news.php on line 5
 
Новини

Notice: Undefined index: filename in /home/anastas/public_html/news.php on line 34
Концерт на LEMON BOX & RED LIGHT District Project на 13 август 2020

На 13-ти август LEMON BOX & RED LIGHT District Project стъпват на откритата сцена на остров "Света Анастасия".

Съчетанието между модерна музика, романтика и магията на Острова ще превърне лятната вечер в обаятелно и запомнящо се преживяване.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BBpWu9cYkos&feature=share&fbclid=IwAR2ejCTCZ-T5T3j9tzaezCB5NEWqiDUUhze_M11Z-wtrbZH6WzvQWBhHFHo


Група Lemon Box е създадена през 2016 г. Зорница и Станимир („D’Family Acoustic”), Марти (P.I.F.), Стефан Германов (ех-Милена Славова), както и Асен Хайдутов – перкусии, се събират, за да дадат простор на дълго таената си творческа енергия. Срещата на петимата музиканти с разнородни интереси и професии допълнително обогатява стила им, който се сдобива с необичайна нова сила. Заедно те създават песни в стил деликатен микс от поп, фънк и чил аут. Музиката за тях е удоволствие и забавление.
Red Light District Project е една платформа състояща се от 7 млади изпълнители, които експериментират със стилове и тяхното звучене. Не случайно "Red Light" могат да бъдат забелязани, както в добре познатия им пълен състав, така и в джаз трио, фънк квартет и пр.

 


Те са :
Дара Донева - вокал
Симеон Минчев - китара
Красимир Зафиров - китара
Камен Петров - бас китара
Николай Костадинов - пиано
Светослав Райчев - барабани
Адриан Николов - барабани

Програма:
19:30-20:00 ч. – Отплаване от „Магазия 1“
21:00 ч. – Начален час на концерта
23:00 ч. – Отплаване към Бургас

 

Цена на билет с включен транспорт: 25 лева

 

Билети можете да закупите от Туристически информационен център „Часовника“, касата във фоаето на „Магазия 1“ и Билетна каса срещу х-л България.
Повече информация и предварителна резервация на телефон 0882 004 124 – всеки ден от 9 часа до 17 часа и мейл: reservations@gotoburgas.comНазад

Актуално

Новини

Събития